Anlægning af indkørsel eller andet anlægningsarbejde

Er du på udkig efter en kompetent anlægsgartner, der kan hjælpe dig med anlægning af indkørsel? Så er du kommet til det rette sted.

​Hos AJ Anlæg tilbyder vi forskellige former for anlægsarbejde til kunder i og omkring Aalborg, Hjørring og Brønderslev. Vi kører også gerne uden for disse områder.

Vi er et kompetent firma, der tilbyder flere forskellige former for fliselægning. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi vægter alle kunder lige højt. Vi hjælper eksempelvis gerne med:

  • ​​Fortove
  • ​Gårdspladser
  • ​Terrasser
  • ​Indkørsler
  • ​Kantsten
  • Støttemure.


stor erfaring med anlægning af indkørsel

Vi er et firma med stor erfaring i branchen, som vi baserer vores arbejde på. Derfor kan du altid forvente et godt resultat af høj kvalitet.

Selvom kvaliteten er høj, får du altid en god pris, når du samarbejder med os - uanset om vi skal hjælpe med anlægning af indkørsel eller andet.

En af vores vigtigste værdier er ordnede forhold, hvilket gælder både de administrative og fysiske forhold på arbejdspladsen.

​Derfor er der altid ryddeligt, både under udførelsen af arbejdet, og selvfølgelig også når vi er færdige og klar til at forlade pladsen.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder hos os, så bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe kunder.


​Kontakt os på telefon 23 74 27 97 eller e-mail info@ajanlaeg.dk, så tager vi os en uforpligtende snak, hvor vi finder en god pris til dig.

​FØLG OS PÅ FACEBOOK​

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud på havearbejde, nyheder og andet.

Følg os

Indhent et uforpligtende tilbud hos AJ Anlæg​

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​AJ Anlæg

Egevænget 9
​9430 Vadum
 


CVR: 36356960 

Kontakt